0
Vašata košnička

Шампонот „Gentle“, со алое вера и краставица е идеален за честа употреба и погоден за сите типови кожа. Има неутрален рН.

Употреба:

Нанесете го шампонот на Вашите дланки, а потоа нежно вмасирајте го во влажната кожа на главата и по должината на косата, најмалку 2 минути, а потоа исплакнете го со топла вода.  Ако е потребно, повторете ја постапката.

Квалитет: COSMOS ORGANIC сертифициран од Ecocert Greenlife според стандард COSMOS достапно на http://COSMOS.ecocert.com

Без синтетски мириси, бои, парабени.

Не е тестирано на животни