0
Vašata košnička

Утринска рутина

  1. ПЕНА ЗА ЧИСТЕЊЕ НА ЛИЦЕ ГОРСЕН

Наутро нанесете ја лесната Горсен пена за чистење на влажно лице и врат. Нежно масирајте, а потоа исплакнете со топла вода.

2. СЕРУМ „Fresh skin“

Нанесете го серумот и масирајте ја чистата кожа на лицето, вратот и деколтето со нежни кружни движења.

3. ДНЕВЕН КРЕМ ГОРСЕН

Нанесете го кремот наутро, по серумот за свежа кожа, со нежни кружни движења на кожата на лицето и вратот.

 

ВЕЧЕРНА РУТИНА

МЕТОД НА ДВОЈНО ЧИСТЕЊЕ

  1. ГОРСЕН МЛЕКО ЗА ЧИСТЕЊЕ ЛИЦЕ – Нанесете го млекото со парче памучна вата на пределот на лицето и со нежни движења отстранете ја шминката и нечистотијата и исплакнете.
  2. ГОРСЕН ПЕНА ЗА ЧИСТЕЊЕ НА ЛИЦЕ – Навечер нанесете ја на влажно лице и врат лесната Горсен пена за чистење. Нежно масирајте, а потоа исплакнете со топла вода

3. СЕРУМ „Fresh skin“

Нанесете го серумот и масирајте ја чистата кожа на лицето, вратот и деколтето со нежни кружни движења.

4. НОЌЕН КРЕМ ГОРСЕН

Нанесете го кремот на чистата и сува кожа на лицето, вратот и деколтето, со нежни кружни движења.

 

***Пилингот за лице да се нанесува 2-3 пати неделно, после методот на двојно чистене