0
Vašata košnička

Богатиот универзален хидратантен Горсен крем ја штити и храни нежната детска кожа. Формулата содржи растително масло од бадем, јојоба, кокос и карите путер и дополнително е збогатена со етерично масло од германска камилица. Прилагоден е на чувствителната кожа на телото.