0
Vašata košnička

Нежниот Горсен гел за чистење 2 во 1 наменет за деца го чисти лицето, телото и косата и е наменет за новороденчиња и деца. Неговата нежна формула со памук и алое вера ја штити и негува детската кожа и коса. Може да се користи секојдневно, од раѓање. Не иритира и не предизвикува солзи. рH неутрален.