0
Vašata košnička

КОРИСТЕЊЕ НА ВЕБ-ПРОДАВНИЦАТА/САЈТОТ

КОРИСТЕЊЕ НА ВЕБ-ПРОДАВНИЦАТА/САЈТОТ

Корисниците доброволно, за свои потреби и на сопствен ризик, ја прифаќаат употребата на целата содржина достапна на веб-продавницата/страницата gorsen-makedonija.com .

Забранета е употребата на специјализирани програми (роботи, „crawler“) за преземање содржина од страницата. Строго забранети се и хакерски напади насочени кон онеспособување на страницата.

Секое неовластено користење на веб-страницата се смета за прекршување на правилата и е подложно на тужба.

ОПШТИ УСЛОВИ

Откако е направена нарачката и е примена на страницата за е-пошта, нарачката е неотповиклива. Продавачот се обврзува да ги испорача нарачаните производи и да ги испорача исправни, во предвиденото и договорено време.

Продавачот е должен да го извести купувачот за сите промени кои ќе настанат. Сите евентуални промени, освен промените поврзани со испораката, не важат за веќе потврдени нарачки.

УПОТРЕБА НА КОЛАЧИЊА (cookies)

Gorsen-makedonija.com (нашата веб-страница) користи колачиња „cookies“ за да им помогне на корисниците да го прилагодат користењето на Интернет кон нивните потреби. Колаче е текстуална датотека која се сместува во хард-дискот на компјутерот на корисникот од страна на веб-серверот. Колачињата не можат да се користат за стартување програма или доставување вирус на компјутерот на корисникот. Тие се единствено доделени на корисниците и можат да бидат прочитани единствено од веб-серверот во доменот кој Ви го испратил. Една од основните цели на колачињата е да обезбедат придобивки кои ќе Ви заштедат време.

СОГЛАСНОСТ И ПРОМЕНА НА УСЛОВИ

Користењето на нашите услуги подразбира согласност на корисникот со наведените услови за користење. Gorsen-makedonija.com (нашата веб-страница) се обврзува да се придржува кон сето горенаведено, а сите промени на условите стануваат валидни само после објавувањето на оваа страница.

ВРАЌАЊЕ НА ПРОИЗВОДИ И ПАРИ  

Имајќи предвид дека се работи за производи кои не можат да се пробаат, не ги враќаме средствата за производите и парите, освен во случај на испорака на погрешен производ. Доколку имало грешка при испораката на производот, а на купувачот му биле испорачани погрешни производи во однос на нарачаните, клиентот е должен да нè контактира преку е-пошта (gorsenmkd@gmail.com) или телефон (+38971358216) и да побара враќање на производот. Доколку оригиналното пакување не е оштетено, враќањето ќе биде одобрено за купувачот, а трошоците за враќање на производот ќе бидат на товар на gorsen-makedonija.com . (наша веб-страница)

ЗАЧУВАЊЕ НА ПРИВАТНОСТА НА ПОДАТОЦИТЕ

Се обврзуваме да ги заштитиме личните податоци на купувачите така што ги собираме само неопходните основни податоци за купувачите/корисниците. Ги информираме купувачите за начинот на кој се користат собраните податоци и редовно им даваме на корисниците можност за избор на начинот на користење на нивните податоци, вклучувајќи ја и можноста да одлучат дали сакаат или не нивното име да се отстрани од списоците што се користат за маркетинг кампањи.

Сите кориснички податоци строго се чуваат и се достапни само за вработените на кои им се потребни овие податоци за извршување на работата. Сите наши вработени и деловни партнери се одговорни за почитување на правилата за заштита на приватноста.

ПОЛИТИКА ЗА ИСПОРАКА НА ПРОИЗВОДИ

Доставата се врши на територијата на Македонија по брза пошта Mех. За купувања над 2000.00 ДЕН поштарината е бесплатна, а под 2000.00 ДЕН поштарината е 130 ДЕН.

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

АДРЕСА: ИВО ЛОЛА РИБАР 44, ШТИП

ТЕЛЕФОН: +38971358216

Е-пошта: gorsenmkd@gmail.com